

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Radni napon pri AC 60 Hz
230 - 690V
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Potrebno vanjsko napajanje
Ne
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Ulazna funkcija resetiranja
Ne
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 - 0V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 - 0V
Podesivi raspon struje
4 - 20A
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 - 0V
Vrsta napona (radni napon)
AC
Radni napon pri AC 50 Hz
230 - 690V
Automatska funkcija resetiranja
Da
Radni napon pri DC
0 - 0V
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Otpustite klasu
Podesiva
Dubina
108mm
Širina
45mm
Visina
110mm
Tipka za resetiranje
Da
Iz iste serije
ZEB32-20

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Radni napon pri AC 60 Hz
230 .. 690V
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Potrebno vanjsko napajanje
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Ulazna funkcija resetiranja
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 .. 0V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 .. 0V
Podesivi raspon struje
4 .. 20A
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 .. 0V
Vrsta napona (radni napon)
AC
Radni napon pri AC 50 Hz
230 .. 690V
Automatska funkcija resetiranja
Radni napon pri DC
0 .. 0V
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Otpustite klasu
Podesiva
Dubina
108mm
Širina
45mm
Visina
110mm
Tipka za resetiranje
Iz iste serije
Koristimo kolačiće za unaprijeđivanje Vašeg iskustva.