

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Podesivi raspon struje
9 - 45A
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Vrsta napona (radni napon)
AC
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 - 0V
Potrebno vanjsko napajanje
Ne
Radni napon pri DC
0 - 0V
Radni napon pri AC 50 Hz
230 - 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 - 0V
Tipka za resetiranje
Da
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Radni napon pri AC 60 Hz
230 - 690V
Ulazna funkcija resetiranja
Ne
Otpustite klasu
Podesiva
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Visina
110mm
Automatska funkcija resetiranja
Da
Širina
45mm
Dubina
108mm
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 - 0V
Iz iste serije
ZEB32-45

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Podesivi raspon struje
9 .. 45A
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Vrsta napona (radni napon)
AC
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 .. 0V
Potrebno vanjsko napajanje
Radni napon pri DC
0 .. 0V
Radni napon pri AC 50 Hz
230 .. 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 .. 0V
Tipka za resetiranje
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Radni napon pri AC 60 Hz
230 .. 690V
Ulazna funkcija resetiranja
Otpustite klasu
Podesiva
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Visina
110mm
Automatska funkcija resetiranja
Širina
45mm
Dubina
108mm
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 .. 0V
Iz iste serije
Koristimo kolačiće za unaprijeđivanje Vašeg iskustva.