

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Vrsta napona (radni napon)
AC
Podesivi raspon struje
1 - 5A
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 - 0V
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Radni napon pri DC
0 - 0V
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Radni napon pri AC 60 Hz
230 - 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 - 0V
Otpustite klasu
Podesiva
Potrebno vanjsko napajanje
Ne
Radni napon pri AC 50 Hz
230 - 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 - 0V
Tipka za resetiranje
Da
Automatska funkcija resetiranja
Da
Visina
110mm
Ulazna funkcija resetiranja
Ne
Širina
45mm
Dubina
108mm
Iz iste serije
ZEB32-5-GF

Detalji
- Electronic overload relay for DILM17-38, Ir =
- Niskonaponske industrijske komponente
- Elektronski relej preopterećenja
- 1 KOM
- EATON
Tehničke specifikacije
Vrsta napona za pokretanje
Samostalno napajanje
Način montaže
Izravno pričvršćivanje
Broj NC pomoćnih kontakata - normalno zatvoreni kontakt
1
Vrsta napona (radni napon)
AC
Podesivi raspon struje
1 .. 5A
Vrsta električnog priključka glavnog kruga
Vijčani spoj
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 60 HZ
0 .. 0V
Broj C/O pomoćnih kontakata - preklopni kontakt
0
Radni napon pri DC
0 .. 0V
Broj NO pomoćnih kontakata - normalno otvoreni kontakt
1
Radni napon pri AC 60 Hz
230 .. 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri DC
0 .. 0V
Otpustite klasu
Podesiva
Potrebno vanjsko napajanje
Radni napon pri AC 50 Hz
230 .. 690V
Nazivni upravljački napon napajanja Us pri AC 50 HZ
0 .. 0V
Tipka za resetiranje
Automatska funkcija resetiranja
Visina
110mm
Ulazna funkcija resetiranja
Širina
45mm
Dubina
108mm
Iz iste serije
Koristimo kolačiće za unaprijeđivanje Vašeg iskustva.